به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
برگزاری دوره آموزشی اصول ارزیابی و بازرسی واحدهای تولیدی بر اساس الزامات برنامههای پیش نیاز
برنامه های پیش نیازی به عنوان پایهای ترین بخش سیستمهای مدیریتی ایمنی مواد غذایی هستند این مطلب را مهندس حسین نظریان گفت.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
صبح روز سهشنبه6 آبان ماه سال جاری دوره آموزشی اصول ارزیابی و بازرسی واحدهای تولیدی بر اساس الزامات برنامههای پیش نیاز((PRPS با حضور کارشناسان حوزه غذا معاونت و شبکه های بهداشتی و با تدریس مهندس حسین نظریان کارشناس اداره نظارت و ارزیابی مجوزها و سامانه های سلامت سازمان به صورت وبیناری در محل سالن شورا برگزار شد .
هدف اصلی از برگزاری این دوره توانمندسازی کارشناسان مرتبط با صنایع تولیدی در زمینه اجرای موثر برنامههای پیش نیاز prps است که به عنوان پایهای ترین بخش سیستمهای مدیریتی ایمنی مواد غذایی شناخته میشود.
برنامه های پیش نیازی مجموعهای از اقدامات ساختاری بهداشتی و مدیریتی هستند که از بروز آلودگی فساد و کاهش کیفیت در محصولات غذایی جلوگیری کرده و زیرساخت لازم برای استقرار سیستمهای ایمنی غذایی را فراهم میسازند. در این دوره آموزشی شرکت کنندگان با مباحثی نظیر تعریف و اهمیت برنامههای پیش نیازی در زنجیره تامین مواد غذایی آشنایی با الزامات استانداردهای بین المللی، نحوه ارزیابی و بازرسی الزامات اجرایی در واحدهای تولیدی آشنا شد.
نظر دهید